Winkel binnenkort online

SCUBA FORCE is een zeer innovatief bedrijf met een duidelijke focus op uitrusting van hoge kwaliteit. Door onze eigen duikervaring weten we hoe belangrijk het is om de best beschikbare uitrusting met de hoogste kwaliteitsnormen te gebruiken.

Shearwater Research ontwerpt en produceert computers voor alle soorten duikers die meer van zichzelf en hun duikervaring eisen. Of u nu een lucht-, nitrox-, multigas-trimix- of gesloten rebreather-duiker bent, Shearwater biedt producten die krachtig, eenvoudig en betrouwbaar zijn.

Bigblue Dive Lights biedt betaalbare, geavanceerde onderwater LED-duiklampen, variërend van eenvoudige recreatieve lamp, technische duiklampen en video verlichting.

Keep it Simple! Was de leidende missie tijdens het ontwerpen van de SF2.

De visie werd missie en uiteindelijk werkelijkheid. Dit is op het eerste gezicht duidelijk: de SF2 is zeer netjes en eenvoudig geconfigureerd. In vergelijking met andere rebreathers is de SF2 compact en overzichtelijk. De reden: alle belangrijke componenten zijn geïntegreerd in de koolstofvezelbuis. Daarom heeft de SF2 aanzienlijk minder volume nodig in vergelijking met andere rebreathers. Tests en verschillende certificeringen zorgen voor een constant niveau van veiligheid tijdens het duiken. De SF2 is vooral geschikt voor ambitieuze technische duiken. Het is verkrijgbaar als backmount of sidemount rebreather.

AdvancedDiving

Bij AdvancedDiving zijn we ervan overtuigd dat je de dingen moet doen die je leuk vindt. Daarom hebben we een aantal SDI TDI cursussen geselecteerd die aansluiten bij de duiken die we zelf in onze vrije tijd maken. We zijn ervan overtuigd dat ons enthousiasme een positieve invloed zal hebben op jouw leerervaring. In onze webshop vindt u een selectie van Technisch Duikmateriaal. Alle apparatuur gebruiken we zelf tijdens onze eigen duiken, of het nu gaat om grotduiken, technisch duiken of gewoon fundives in onze lokale meren en steengroeven.